Photos: Olga K, Έφη Παναγιωτοπούλου



Τι κι αν η Τσιτσιολίνα έγινε θέμα σε κάθε Δελτίο Ειδήσεων και ραδιοφωνικό μαγκαζίνο "γενικού ενδιαφέρονος", στο Gagarin ήρθαν -στην πλειοψηφία τους- οι φάτσες που βλέπουμε συνήθως, με την απαραίτητη προσθήκη της κατηγορίας των περίεργων και των γενικώς χαβαλετζήδων.



Δεν χρήζει κριτικής φυσικά το playback της βραδιάς από την ιταλίδα πορνοστάρ, καθώς οι εικόνες αρκούν από μόνες τους. Η εμβληματική φιγούρα με τα ψεύτικα στήθη και το αμήχανο χαμόγελο είχε ετοιμάσει πρόγραμμα που στηριζόταν κυρίως στη συμμετοχή του κοινού, αλλά και σε μια "απελευθέρωση" που πλέον μοιάζει ξεπερασμένη, μα για την ίδια αποτελεί στάση ζωής.



Μέσα από αυτήν, όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν -προς έκπληξη όλων- ο χλευασμός των συμμετεχόντων, αλλά ένας καθρέφτης κοινών ενστίκτων και μια στιγμιαία επιβράβευση των ακομπλεξάριστων πρωταγωνιστών εκ του κοινού: της χοντρής σουηδέζας που δεν ήξερε τι να πρωτομαζέψει, του ζευγαριού που βρέθηκε στη σκηνή για να ερωτοτροπήσει, των υποψήφιων δασκάλων του συρτακίου... Παρασυρμένοι όλοι από αλκοόλ, πάθη, χαβαλέ και μια -δικαιολογημένα- διαφοροποιημένη αίσθηση του τί είναι cult, κλείσαμε δύο ώρες σε μερικές εικόνες που αν δεν αναπαράγονταν θα έμεναν ως θολό σύννεφο μιας νύχτας που όσο καλά και να μας κάθισε εκείνη την ώρα, την επόμενη μέρα μάλλον θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Ακόμα και ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, "παλεύοντας με το Jack Daniels" (όπως είπε και ένας καλός του φίλος) έδειχνε να χαιρόταν με το δικό του τρόπο αυτή τη γιορτή cult ευαισθησίας και ευαισθησίας γενικώς. Την έννοια "λογική", έτσι κι αλλιώς, την είχαμε παρκάρει όλοι στην είσοδο του Gagarin 205 εκείνο το βράδυ, κι αυτό όχι για να γελάσουμε ή να χλευάσουμε, αλλά περισσότερο για να ξεφύγουμε...



















 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured