Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι το ροκ εν ρολ γεννήθηκε για να υπάρχουν κάποιοι σαν κι αυτούς και να παίζουν μουσική για όλους εμάς!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι δεν γίνεται να δεις στο μέλλον μια περισσότερο καταιγιστική συναυλία απ’ αυτή που παρακολουθήσαμε εκείνο το βράδυ!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι το grunge είναι μια ταμπέλα που τους κρεμάστηκε με το έτσι θέλω στο λαιμό και δεν τους αντιπροσώπευε καθόλου!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι οι Stooges ίσως να μην απέκτησαν πιο άξια παιδιά από του λόγου τους!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι οι κλασικές τους στιγμές ήταν πολύ περισσότερες απ’ όσες μπορεί να σε πείσει μια εγκυκλοπαίδεια ότι είχαν!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι η ενέργεια που απελευθερώνουν επί σκηνής είναι αδιανόητα μεγαλύτερη απ’ αυτή που σε αφήνουν οι δίσκοι τους, παλιοί και καινούργιοι, να υποψιαστείς ότι μπορούν να ελευθερώσουν στις συναυλίες τους!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι δεν είναι πολλές οι φορές που έχεις δει ένα πιο δεμένο και εκρηκτικό σύνολο να λειτουργεί μπροστά στα μάτια σου! Δεν ήξερες πραγματικά ποιον να πρωτοκοιτάξεις!

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι ήταν μεγάλη αδικία που το συγκρότημα δεν έγινε τόσο μεγάλο όσο οι σύγχρονοί τους Nirvana. Αλλά η ιστορία της ροκ δεν είναι γεμάτη από τέτοιες αδικίες;

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι από τα κομμάτια του “Superfuzz Bigmuff” μέχρι αυτά του πρόσφατου, επίσης εκπληκτικού “Under A Billion Suns”, λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Εκτός του ότι παραμένουν ειλικρινείς και πιστοί στο πρωταρχικό ροκ όραμα. Είναι μια αληθινή ροκ μπάντα με όλη τη σημασία της λέξης, και δεν μας άφησαν δευτερόλεπτο εκείνο το βράδυ να αμφισβητήσουμε το παραπάνω αξίωμα.

Βλέποντας τους Mudhoney εν δράσει, σκέφτεσαι ότι η ιδανική ροκ συναυλία πήγαινε κάπως έτσι. Όσοι τη χάσατε, απλά κρίμα!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured