Κυκλοφορήσαν το πιο θορυβώδες και «στα μούτρα σου» άλμπουμ του 2008, το Street Horrrsing, που όλες οι ενδείξεις λένε πως θα μπει στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς από πολλούς μουσικούς επαΐοντες (και μη…). Ο Benjamin John Power και ο Andrew Hung πιστεύουν πως βρίσκονται, από άποψης timing, στη καλύτερη φάση για να γράψει κανείς μουσική και μιλάνε στο Avopolis, λίγο πριν τον ερχομό τους στην Αθήνα, τη Δευτέρα 3/11…

Είναι αλήθεια πως το όνομά σας είναι ένας αγγλικός slang όρος για την κλειτορίδα;
BP: «Μπα, δεν νομίζω…».
AH: «Εγώ πάλι πιστεύω πως μπορείς και να έχεις δίκιο, κάπου το έχω ξανακούσει αυτό, αν και δεν το έχω δει κάπου γραμμένο…».

Ποια είναι τα καλά και ποια τα στραβά του να ηχογραφείτε για μια μικρή, ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία, όπως η ΑΤΡ;
BP: «Η ελευθερία του να είμαστε δημιουργικοί και παραγωγικοί όποτε κι όπως εμείς το θελήσουμε, χωρίς να έχουμε έναν χαρτογιακά με γκρι κουστούμι συνεχώς πάνω από το κεφάλι μας… (σ.σ: τουμπεκί τα στραβά)».

Πώς βλέπετε την εποχή μας, όσον αφορά πιο ανεξάρτητες και πειραματικές προσπάθειες σαν τις δικές σας; Θα πάνε άπατες ή θα βρουν ευήκοα ώτα;
BP: «Βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή για να βγει περιπετειώδης, πειραματική μουσική, και το ίντερνετ και η διάδοσή του κάνει τη διαδικασία αυτή ακόμη πιο συναρπαστική».
AH: «Πιστεύω πως βρισκόμαστε στην πιο μεταβατική περίοδο της μουσικής. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον της και το πώς αυτή θα συνεχίσει να γράφεται και να διανέμεται στα επόμενα χρόνια. Η ζωντανή μουσική, από την άλλη, βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, όλοι παίζουν ζωντανά κάπου, παρόλο που η πλειοψηφία του κόσμου συνεχίζει να την ακούει μέσα από τα ακουστικά και τα iPod του».

Τι κάνετε προτού βγείτε στη σκηνή; Καμιά σατανιστική τελετή, καμιά θυσία παρθένας στο Διάβολο;
BP: «(Γέλια!) Κανείς από τους δυο μας δεν έχει σχέση με αποκρυφισμό και μαγεία, αν και ο Andrew κάνει ένα ωραίο ταχυδακτυλουργικό τρικ με έναν αναπτήρα. Αν είσαι αρκετά τυχερός, μπορεί κάποια στιγμή να το κάνει και μπροστά σου!».
AH: «Βγαίνουμε στη σκηνή, σκύβουμε πάνω από τα laptop μας και λέμε από μέσα μας συνεχώς τη φράση «διασκεδάζεις ή όχι;».

Προτιμάτε μικρούς κλειστούς χώρους ή μεγάλα φεστιβάλ;
BP: «Ό,τι να ναι, αρκεί να παίζουμε live. Το καθένα έχει τα καλά και τα κακά του: τα μεν έχουν λιγότερο κόσμο, αλλά καλύτερη επικοινωνία με το κοινό, ενώ στα δε κάνεις τη μουσική σου γνωστή σε πολύ περισσότερο κόσμο, αλλά δεν είσαι σίγουρος πόσοι από αυτούς εκεί κάτω σε ακούνε πραγματικά...».

Θα παίζατε στο γάμο της Πάρις Χίλτον;
BP: «Μάλλον όχι! (Γέλια!) Δεν θεωρώ πως είμαστε φτιαγμένοι για να παίζουμε ακόμη σε γάμους!».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured