«Γιατί το underground δεν είναι mainstream; Θέλω να κάνω το underground mainstream. Αυτό είναι το όνειρό μου.» είχε αποκαλύψει στο Avopolis το Παιδί Τραύμα την περασμένη άνοιξη. «Μέινστριμ» είναι και ο τίτλος του τρίτου άλμπουμ του, που κυκλοφορεί από τη United We Fly και θα παρουσιαστεί ζωντανά με full band στο Ground Stage του Gazarte την Παρασκευή 8 ΔεκεμβρίουΑκούσαμε τον δίσκο ξανά και ξανά, μάθαμε απέξω τους στίχους του "Απόψε Φυλάω τον Εαυτό Μου για Σένα", του "Τρομακτικό", του "Ροκστάρ", του "Αυτό", πάθαμε νταλκά με το "Τα Μυστικά" (με την φωνή της Νεφέλης Φασούλη), τον συναντήσαμε για να μας αφηγηθεί αναλυτικά ο ίδιος την ιστορία του, τώρα, λίγο πριν τον δούμε live, σκεφτήκαμε να τον προσεγγίσουμε διαφορετικά. Αφού λοιπόν, το όνειρό του είναι να κάνει το underground mainstream, τι επαφή έχει στα αλήθεια με την εμπορική μουσική μαζικής αποδοχής; 

Παιδί Τραύμα, πες μας τα 5 αγαπημένα σου μέινστριμ τραγούδια:

 

1. Γιώργος Μαζωνάκης - "Σάββατο"

Πολύ συγκινητικό κομμάτι και ότι πρέπει για την καθιερωμένη Σαββατιάτικη κατάθλιψη.

 

 

2. Μαρίνα Σάττι – "Μάντισσα"

Θυμάμαι να του ακούω 150 φορές τη μέρα, actual number. Εθιστικό.

 

 

3. Παντελής Παντελίδης - "Παραμυθιάζομαι"

Ναι μ’ αρέσει πολύ ο Παντελίδης, sorry. Δεν το θεωρώ καν guilty pleasure πια.

 

4. Καίτη Γαρμπή - "Κιβωτός"

Τρομερή μελωδία, τρομερό chord progression. Μου άρεσε τόσο πολύ που το διασκευάσαμε με την μπάντα μας και λέμε να το παίξουμε στο επερχόμενο tour.

 

 

5. 0-100 Seirene, Unwound - "Taka Touka"

Εντάξει δεν είναι ακριβώς Μέινστριμ αλλά πρέπει να γίνει. Ακούστε το.

 

Το Παιδί Τραύμα παρουσιάζει ζωντανά το νέο του άλμπουμ "Μέινστριμ" την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Gazarte Ground Stage. Περισσότερα εδώ. Η προπώληση συνεχίζεται στο more.com.

paidi-trauma-mainstream-gazarte-live-promo

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured