Μη μου πεις ότι δε σου έχει τύχει κι εσένα, εκεί που έχεις ξαπλώσει σε μια ονειρεμένη παραλία κι ακούς καλοκαιρινά κομμάτια στο κινητό, ξαφνικά να ψάχνεις καφέ και η μόνη σου επιλογή να είναι ο - γιατί σε μένα- φρέντο εσπρέσο της κοντινότερης καντίνας. Είμαι σίγουρη ότι το έχεις πάθει, και ξέρεις κάτι; Ας μπει ένα τέλος σε αυτές τις στιγμές.

Θα κάνω εγώ την αρχή προς αυτή την κατεύθυνση, και θα σου μιλήσω για την πρόσφατη ανακάλυψή μου, που ταιριάζει τέλεια (και) στους ζεστούς μήνες του χρόνου και ακούει στο όνομα RTD ή Ready To Drink. Είναι τα ροφήματα που έχουν ετοιμαστεί απλά για να τα απολαμβάνουμε χωρίς ρίσκο να ζαρώσουμε το πρόσωπό μας από την περίεργη γεύση. Είναι αυτά που φτάνουν στον ουρανίσκο μας ακριβώς όπως πρέπει! Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει επιλέγοντας τα Starbucks RTD. Επιλέγω όποιο θέλω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ ή τα περίπτερα και το απολαμβάνω τέλειο, σε κάθε περίσταση.

lattericer.jpg

Για παράδειγμα από τη σειρά Starbucks Chilled Classics Caramel Macchiato για τις στιγμές που συνειδητοποιώ ότι δε μπορώ να πάω σε όλες τις συναυλίες, και θέλω κάτι να γλυκαθώ. Cappuccino για όταν το έχω ρίξει στα κλασικά (ροκ), Vanilla Bean Macchiato για όταν ψάχνω κάτι πλούσιο, Caffé Latte για όταν θέλω μια γενναία δόση γάλακτος, κρύα σοκολάτα Signature Chocolate για τις υπογλυκαιμίες… Και φυσικά, για το τέλος άφησα την τελευταία ανακάλυψή μου για την οποία θα ήθελα να επεκταθώ και να σε προ(κ)αλέσω να την ανακαλύψεις κι εσύ. Starbucks Frappuccino®!

Eπίτρεψέ μου να βάλω “summer girl” από Jamiroquai να παίζει, και πάμε να σου πω ποιες φορές επιβάλλεται ο καφές σου να είναι αυτός και μόνο αυτός:  Starbucks Frappuccino® σε δύο γεύσεις Frappuccino® Coffee  & Frappuccino® Caramel!

{youtube}KRgq8G2HpiQ{/youtube}

#1. Όταν είσαι στην παραλία

Ακριβώς όπως το περιέγραψα στην αρχή. Έχεις βάλει το Starbucks Coffee Frappuccino® σε ειδική θήκη να κρατηθεί κρύο, ξαπλώνεις, απολαμβάνεις μουσική, ήλιο και έναν καφέ - ζωντανή απόδειξη ότι η χαρά εμφιαλώνεται! Μέσα σε αυτό το μπουκάλι (PET 250 ml), κρύβεται ο τέλειος συνδυασμός 100% πιστοποιημένου καφέ Arabica Starbucks Espresso Roast με την ασύγκριτη ποιότητα Starbucks, με κρύο βελούδινο γάλα.

#2. Πάνω στο φλαμίνγκο

Η χαρά όχι μόνο εμφιαλώνεται αλλά καταναλώνεται και εντός θαλάσσης (ή πισίνας βεβαίως). Ανέβα στο φουσκωτό φλαμίγνκο ή στρώμα ή μονόκερο, και πάρε μαζί σου αυτό το μοναδικό ρόφημα με την πλούσια και απολαυστική γεύση καφέ με πιστοποίηση Fairtrade και άπαχου γάλακτος, που έχει κάτι ίδιο με το πρόσωπό σου εκείνη τη στιγμή: μια πινελιά γλυκύτητας.

#3. Στην εξεταστική
Φίλε φοιτητή, τι περιμένεις και δε γεμίζεις το ψυγείο σου με Starbucks Coffee Frappuccino®; Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να βγάλεις την ύλη της εξεταστικής και να «απολαμβάνεις» παράλληλα το αγαπημένο Starbucks ρόφημά σου. Αλήθεια. Μη με ευχαριστείς. Στην Arla Foods Ελλάς οι ευχαριστίες που έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

exam.jpg

#4. Στις καλοκαιρινές ποδηλατάδες
Κάνεις πετάλι, χαζεύεις τα τοπία γύρω σου και ξαφνικά νιώθεις ότι είσαι κάπου αλλού, κάπου μαγικά. Τι... φταίει; H γουλιά του Starbucks Frappuccino® Caramel που ήπιες πριν λίγο! Αυτό το εκρηκτικό πάντρεμα πλούσιου Arabica καφέ με χυμώδη χρυσή καραμέλα. Μπορεί να σε ταξιδέψει, να σε κάνει να ξεφύγεις, όπως ακριβώς όταν βλέπεις μερικές αχτίδες ήλιου στο παρκάκι που κάνεις τη βόλτα σου.

#5. Το επόμενο πρωί μιας τέλειας συναυλίας
Ε, ναι! Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Για εκείνα τα πρωινά που ξυπνάς γεμάτος ευτυχία για όσα έζησες το προηγούμενο βράδυ στην αρένα. Για τις στιγμές που πριν καλά σηκωθείς από το κρεβάτι σου κάθεσαι και κοιτάς φωτογραφίες από το πάρτι που ήσουν παρών. Που παίρνεις τηλέφωνα με βραχνή φωνή και λες σε φίλους “έλα κερνάω καφέ”. Τι θα κεράσεις; Starbucks Coffee Frappuccino® ή Starbucks Frappuccino® Caramel. Να ξυπνήσετε με τον πιο όμορφο τρόπο, και πίνοντας μέσα από το καλαμάκι τις τελευταίες ρουφηξιές να ανανεώσετε το ραντεβού για ακόμα περισσότερα τέτοια πρωινά, γεμάτα όμορφες αναμνήσεις, γέλια και γεύσεις μοναδικές.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured