news.team

Το Pitchfork του έβαλε 6 (και κάτι), πιο παραδοσιακά μέσα έδωσαν μεγαλύτερες βαθμολογίες, γεγονός πάντως είναι ότι το Wonderful Wonderful χάρισε στους Killers μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, αφού κατέκτησε το νούμερο 1 Αμερικής, Βρετανίας και Αυστραλίας και καλές γενικά θέσεις στις υπόλοιπες βασικές μουσικές αγορές του πλανήτη (Γαλλία #60, Καναδάς #4, Γερμανία #8, Ιαπωνία #127, προσθέστε και ένα #10 στα ελληνικά charts).

Οι Αμερικανοί δεν έχουν σταματήσει πάντως το σχετικό promo, που τονώθηκε με τη δημοσίευση ενός καινούριου βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Rut" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ γύρισε ο Danny Drysdale, ο οποίος και έδωσε αρκετά συναισθηματικό τόνο, γνωρίζοντας ότι το "Rut" είναι τραγούδι που ο Brandon Flowers εμπνεύστηκε από τη γυναίκα του. «Έπεσε κάποτε σε βαθιά κατάθλιψη και δεν άρχισε να συνέρχεται παρά όταν αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια», σχολίασε εκείνος «κι ακόμα τείνει προς τα εκεί, αλλά χωρίς να αφήνει τη θλίψη να την υπερνικά».

{youtube}D7JorwX31CQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured