Oι Good Charlotte αποτελούν ενα κουαρτέτο ορμώμενο εκ της δυτικής ακτής της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, το οποίο είχε την τύχη να δει το ομώνυμο πρώτο άλμπουμ του να γίνεται πλατινένιο σε κάποιες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Αυστραλία.

Μην τρελαθείτε εντελώς αν πρώτη φορά αντικρύζετε το όνομά τους, όμως. Είστε απόλυτα δικαιολογημένοι, μια και το ανάλαφρο punk pop στυλάκι τους κάθε άλλο παρά ευδοκιμεί στη χώρα μας, ιδίως αν δεν καταφέρνει να φτάσει ούτε τα standards των Blink-182.

Στην παραγωγή βρίσκεται ο Eric Valentine (Smashmouth, Queens of the Stone Age) χωρίς ιδιαίτερο κέφι, αφού και το ίδιο το υλικό δεν το επιτρέπει. Θα τους τοποθετούσαμε κάπου ανάμεσα στους Third Eye Blind και τους Green Day, με ολίγον από NOFX και μια σταλιά από τις λεγόμενες "μαλλιαρές" 80s rock μπάντες.

Θα μου πείτε, αποκλείεται κι ένας τέτοιος συνδυασμός να βγάλει κάτι καλό; Σας απαντούμε ευθέως ότι τίποτα δεν αποκλείεται στη μουσική, μα το να ακούγεσαι ως μια βαρετή κόπια όλων αυτών και από την άλλη να τα ρίχνεις και καλά χύμα "σ' αυτούς που δεν ξέρουν από πανκ", μπας και βγάλεις λίγο attitude, δεν είναι και το πιο ελκυστικό πράγμα στον κόσμο. Αφήστε που στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured