Ο τίτλος του Ιταλικού αυτού project μπορεί να θυμίζει λίγο διαφημιστικό σλόγκαν αλλά αντικατοπτρίζει κατά κάποιον τρόπο και το περιεχόμενο. Ο dj Ricky Fara (ή Ricky Birickyno) λοιπόν, μαζί με αρκετούς γνωστούς και φίλους του από την περίχωρα της Τοσκάνης αποσκοπούν με τις κυκλοφορίες τους σαν Sure Pleasure να πετύχουν την (σίγουρη) ευχαρίστηση και μόνο του κοινού. Με απλό τρόπο, χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες, επιλέγοντας κοινότυπο vocal jazz-house, το οποίο μπορεί να σου κάνει ευχάριστη παρέα αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να περάσει και απαρατήρητο.

Το A Great Love είναι το ντεμπούτο τους για την σπουδαιότερη Ιταλική εταιρία της ηλεκτρονικής σκηνής, την Irma Records και πιο συγκεκριμένα για το παρακλάδι της Unlimited που ειδικεύεται στην house και στις προσμίξεις της με jazz, funk και τα παρεμφερή. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και το cd των Sure Pleasure, στοχεύοντας περισσότερο στα warm-up sets των house djs, ή ακόμα στις in καφετέριες και τις lifestyle τηλεοπτικές εκπομπές.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των μουσικών που συμμετέχουν ως guests, είτε αυτοί προσφέρουν κάποια jazzy solos είτε κάποια mellow φωνητικά, η κατάληξη είναι αρκετά κοινότυπη, με αποτέλεσμα και τα 12 κομμάτια να φαίνονται λίγο πολύ ίδια. Σίγουρα ένας dj θα βρει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία σαν προσθήκη σε ένα σετ θα μπορούσαν να ακούγονται ευχάριστα, αλλά το να ακούσεις συνολικά το δίσκο μάλλον κρίνεται βαρετό.

Καμία μομφή δεν μπορεί βέβαια να γίνει για την παραγωγή, η οποία είναι άψογη, όπως και για την συμπαγή ρυθμική βάση. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν κάποια οργανικά περάσματα, σαν το φλάουτο στο Wonderful, η κορνέτα στο Waiting Too Long, όπως και τα κολλητικά φωνητικά στα Everyday και Free όπως και στο σουλ-ίζον Don’t Shake. Πέραν αυτών όμως λίγα πράγματα, με το A Great Love να ακούγεται ευχάριστα σκοτώνοντας την ώρα σου σε ένα καφέ, αλλά σε άλλη περίπτωση μπορεί εύκολα να καταλήξει πληκτικό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured