Αρκετός λόγος είχε γίνει πέρσι με την επαναστατική κυκλοφορία του κυρίου Hawtin, το Closer to the edit, που χωρίς υπερβολές άγγιζε τα όρια του mixing, καταλήγοντας σε ένα techno παραλήρημα. Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινείται και τo 10ιντσο Closer to the (r)edit, το οποίο περιέχει δυο 5λεπτα tracks, τα freek'd και range'd.

Το στυλ είναι, όπως αναμενόταν, το ευκόλως αναγνωρίσιμο από τους φίλους του Plastikman minimal techno, με την πρώτη πλευρά να είναι περισσότερο ρυθμική ενώ η δεύτερη περισσότερο σκοτεινή και υπόκωφη.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά παρ' όλο που (ειδικά στο freek'd) o Plastikman αντλεί πάλι loops και samples από αρκετά παλιότερα κομμάτια, κάνει μια προσπάθεια να κρατήσει ένα σταθερό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της κάθε πλευράς, χαροποιώντας με αυτόν τον τρόπο όσους techno djs που θα θελήσουν να προσθέσουν το (r)edit στο σετ τους.

Αυτούς άλλωστε αφορά κυρίως η εν λόγο κυκλοφορία (μαζί με τους οπαδούς του Plastikman), μια και οι υπόλοιποι θα βρουν πολύ πιο πλούσιο υλικό στις προηγούμενες full κυκλοφορίες του παρά σε αυτό το 10ιντσο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured