Άμα έχεις μπάρμπα στην Κορώνη.... έτσι δεν λένε; Ο μπάρμπας του Alex, του τραγουδιστή των φρέσκων Νοτιοκαλιφορνέζων 1208, μπορεί να μην είναι από την Κορώνη, όμως δεν είναι άλλος από τον θρυλικό κιθαρίστα των Black Flag, Greg Ginn οπότε όπως μπορείτε να καταλάβετε το να υπογράψει συμβόλαιο με την Epitaph δεν πρέπει να του ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Κακίες. Οι 1208 άξιζαν και με το παραπάνω να βρεθούν κάτω από την δισκογραφική στέγη της Epitaph. Έχοντας στο πλευρό τους, στην παραγωγή του ντεμπούτου album τους “Feedback Is Payback” τους Fletcher Dragge και Darian Rundall, των εξαιρετικών Pennywise, οι τέσσερις πιτσιρικάδες παραδίδουν μαθήματα σύγχρονου pop punk ήχου που φλερτάρει έντονα και επίμονα με emo, με κάθε άλλο παρά επιφανειακό ήχο, έχοντας μελετήσει και το punk παρελθόν της πατρίδας τους California.

Τα φωνητικά του Alex είναι πολύ καθαρά, ακούγονται πάρα πολύ σοβαρά, ενώ σε αρκετές στιγμές θυμίζει τον Dexter Holland των Offspring. Τώρα, αν αυτό είναι υπέρ του Alex ή όχι, το κρίνει ο καθένας.

Ούτε 20 χρονών δεν είναι οι τέσσερις 1208, οπότε με τέτοιο τόσο καλό ντεμπούτο, ίσως το μέλλον του σύγχρονου καλιφορνέζικου punk τους ανήκει. Ο χρόνος θα δείξει... Αρκεί βέβαια να ξεφύγουν λίγο από τα ήδη γνωστά και καθιερωμένα, και να προσφέρουν κάτι ουσιαστικά νέο στο είδος, κάτι που προς το παρόν δεν κάνουν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured