Η Σουηδία είναι μία πολύ ωραία χώρα. Όμορφα κτίρια, πολύ πράσινο, εντυπωσιακές ξανθιές, και πολλά καλά groups! Τα γνωρίζετε πιστεύω. Και οι Maryslim από την Σουηδία μας έρχονται. Δεν τους ξέρετε; Λογικό είναι αυτό, και ούτε θα πρέπει να τους μάθετε.

Τα τέσσερα παλικάρια από την Στοκχόλμη αποτελούν τους Maryslim, και αυτό είναι το ντεμπούτο album τους. Αν πρέπει να ανυπομονούμε για την δεύτερη δουλειά τους; Όχι βέβαια εκτός και αν είστε fan του hard rock των 70’s, το οποίο προσπαθούν να αναστήσουν μέσα από την πρώτη τους δουλειά οι Maryslim. Με τους Kiss ως βασικότατη αναφορά, και μία μικρή κλείση προς τους AC/DC, οι Σουηδοί που έχουν ήδη περιοδεύσει με επιτυχία στο πλευρό των Nomads, προσφέρουν κάτι απόλυτα ξεπερασμένο, κουρασμένο, και βουτηγμένο μέσα στα δήθεν rock’n’roll κλισέ.

Όταν ένα album το ανοίγει ένα αυτοκίνητο που γκαζώνει και σπινιάρει, προτού ξεκινήσει το πρώτο τραγούδι με τίτλο “Rock’n’Roll Action Hero”, σου προκαλείται η εντύπωση ότι από κάπου θα ξεπηδήσει ο Arnold Schwarzenegger. Στη συνέχεια όλα καταλήγουν στην ίδια συνταγή. Στίχοι για κλάματα (πρέπει να ακούγεται κάποια στιγμή πάνω από πέντε εκατομμύρια εξακοσιες ενενήντα μία φορές o βαθυστόχαστος προβληματισμός “Do you wanna, do you wanna go to the midnight show?”) και κιθάρες πιο αστείες, ανούσιες και εμπορικές και από τους ίδιους τους δασκάλους τους, τους Kiss.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured