Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες παγκόσμια το πολυαναμενόμενο δεύτερο album της Britney, και εδώ στο Avopolis επικρατεί αναβρασμός. Από τα ηχεία του πολυτελούς εξαόροφου κτιρίου (να πoύμε μεγάρου;) ακούγονται διαρκώς τα 12 πονήματα που μας επιφύλαξε σ'αυτό, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την κριτική του εν λόγω άλμπουμ δεν επιμελήθηκε ένας, όπως συνηθίζεται, αλλά δύο συντάκτες. Ας περάσουμε όμως στην ουσία του album.

Σαρανταπέντε συνολικά λεπτά διαρκεί το Oops! I Did It Again, και η διάρκεια παραπέμπει στις παλιές, καλές εποχές του τιμημένου βινυλίου. Σαρανταπέντε ολόκληρα λεπτά στα οποία ένα ολόκληρο team από τους ίδιους μουσικούς, παραγωγούς, στιχουργούς και συνθέτες που επιμελήθηκαν το ντεμπούτο της, βάζουν όλη τη μαστοριά τους για να φτιάξουν ένα ακριβώς ίδιο άλμπουμ με το προηγούμενο. Παραμύθια λοιπόν μας λένε για τις δυσκολίες της κλωνοποίησης. Ακούστε για παράδειγμα το ομώνυμο, πρώτο single, και αναζητείστε (μάταια) της διαφορές με το Baby One More Time. Oops ... I Did The Same Song Again!, έπρεπε να μας πει η αγαπημένη Britney.

Συνέχεια με το δεύτερο καλύτερο κομμάτι του lp, "Stronger", και τους mid-tempo ρυθμούς του "Don't Go Knockin' On My Door", στο οποίο προσπαθεί να πείσει τον δικό της να φύγει και να κάνει τη ζωή του. Ψεύτικα έγχορδα, μπάσα και κιθάρες, μας θυμίζουν έντονα εκείνα που πουλάει ο Ρακιτζής (ο οποίος παραεπιμπτόντως τελευταία φαίνεται να ανακάλυψε και τους Deep Purple) στον Καρρά, λίγο πριν παρασυρθούμε από την διασκευή της στο (I Can't Get No) Satisfaction, όπου φυσικά η Britney αποτίει φόρο τιμής στους Rolling Stones, και μάλιστα με παραποιημένους στίχους, προκειμένου να ταιριάζει στις περιστάσεις. Σαφώς καλύτερη η εκτέλεση του Στέλιου Ρόκου -είναι και δικός μας βρε αδερφέ...

Στη συνέχεια μια ημιμπαλλάντα που έμεινε εκτός του album της Shania Twain, Come On Over. Aπό το δίδυμο Robert John (Mutt) Lange και Shania Twain, με shoo-be-doo-doos και τα τοιαύτα. Αφήστε που προβλέπω και μαλλιοτραβήγματα καθώς στο εσώφυλλο η Britney ευχαριστεί μόνο τον Lange και ξεχνά την Shania.

b_britney2.jpg (17336 bytes)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured