Ήταν το μακρινό 2009 όταν το περιοδικό Sonik είχε κυκλοφορήσει με ένα πραγματικά special δώρο για τους φανατικούς μουσικόφιλους αναγνώστες του: το 7’’ βινύλιο του Sister Sonic Blue του Sivert Höyem, που έμελλε φυσικά να εξαντληθεί σχεδόν αμέσως από τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία. Σήμερα, ο επί χρόνια εξαντλημένος δίσκος αναζητείται ακόμα από τους θαυμαστές της μουσικής του Höyem, ενώ έχει φτάσει να πωλείται στο Discogs στην unplayed εκδοχή του για 44 ευρώ.

Επειδή όμως τα αρχεία του Avopolis κρύβουν μέσα τους θησαυρούς και για να γιορταστεί ακόμη μια επίσκεψη του Sivert Höyem στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τρεις τυχεροί θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους από ένα αντίτυπο του Sister Sonic Blue, μεγαλώνοντας τη συλλογή τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω email.

Ο Sivert Höyem θα εμφανιστεί στις 27/4 στο Floyd στην Αθήνα και στις 28/4 στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με email. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured