Ναταλία Πετρίτη

Η εντατική καθημερινότητα του γραφείου, του σχολείου και όλων των υποχρεώσεων που απασχολούν μια οικογένεια, συμβάλουν από κοινού στην όλο και μικρότερη συχνότητα που αυτή απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο από κοινού τις ώρες που βρίσκεται στη ζεστασιά του σπιτιού. Αυτόν τον χειμώνα, όμως, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα, live και on demand, μέσα από μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα που ανανεώνει το home entertainment.

Ο λόγος για την EON, τη νέα πλατφόρμα της Nova, που φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερους από 2300 τίτλους ταινιών και επεισοδίων σειρών on demand, πάνω από 3000 αγώνες, αλλά και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο.  Και όλα αυτά, παρέχοντας  φυσικά ταχύτατο ίντερνετ, όπως και εξελιγμένες λειτουργίες, εύκολες στη χρήση και διαθέσιμες για πρώτη φορά στην ίδια πλατφόρμα.

Μέσα από τον μοναδικό κόσμο της ΕΟΝ, όλα τα μέλη της οικογένειας θα μπορούν από την άνεση του σπιτιού να απολαύσουν από όποια συσκευή επιθυμούν (τηλεόραση/tablet/smartphone/PC/laptop) μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, όπως αυτές των Judas and the Black Messiah, Fatale, Wonder Woman 1984, My Salinger Year, Little Fish, αλλά και Judy, αλλά και τις πιο hot σειρές της χρονιάς, όπως τα Deceit, Ridley Road, Succession III, La Brea, Fires, Ordinary Joe, Chapelwaite και Finding Alice. Η ΕΟΝ θα σας συστήσει επίσης τον ελληνικό κινηματογράφο και αγαπημένες ελληνικές σειρές του χθες, μέσα από το pop up κανάλι της, Novalife Extra, αφιερωμένο αποκλειστικά στην ελληνική σινεφίλ εμπειρία.

happy-family-sitting-on-sofa-and-watching-tv-toget-2021-08-29-1_p49202

Για τις μέρες που οι μεγαλύτεροι της οικογένειας αναζητούν λίγη χαλάρωση μέσα από ένα reality ή ένα talk show, η ΕΟΝ θα είναι και πάλι εδώ με εκπομπές όπως τα America's Got Talent, Master Chef 11 και The Ellen Degeneres show, ενώ ολόκληρη η οικογένεια θα «κολλήσει» με ποιοτικά ντοκιμαντέρ σε κανάλια όπως τα Discovery, National Geographic και Viasat History.

Και επειδή το παιδικό πρόγραμμα είναι κάτι που η ΕΟΝ παίρνει στα σοβαρά, οι μικροί μας φίλοι δεν θα βλέπουν την ώρα να τελειώσουν τα μαθήματά τους για να απολαύσουν προγράμματα όπως το Paw Patrol και πολλά ακόμη, με τους γονείς να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο χάρη στη λειτουργία EON Kids της πλατφόρμας, που τα προστατεύει από ανεπιθύμητα προγράμματα για την ηλικία τους

Και βέβαια, ποιοτικό home entertainment σημαίνει Σαββατοκύριακα παρακολούθησης των αγαπημένων σπορ και ομάδων της οικογένειας, και στην ΕΟΝ θα μπορεί να παρακολουθήσει από το ΠΑΟΚ-Άρης και τα Προκριματικά του Mundial Γυναικών στο ποδόσφαιρο, μέχρι τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIBA στο basket και ολόκληρη τη διοργάνωση του Davis Cup στο tennis.

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και ενημερωθείτε για την πλατφόρμα της EON, για να απολαύσετε αυτόν τον χειμώνα, εσείς και όλα τα μέλη του σπιτιού σας, το καλύτερο και πιο ενημερωμένο ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured