avopolis.team

pimm_south

Πάνω από 1.850 φίλοι έχουν απολαύσει ήδη τη βόλτα με το λεωφορείο της φιλίας, γι’ αυτό ανεβείτε κι εσείς να απολαύσετε ένα PIMMS Fizz

 

Ύστερα από 9 εβδομάδες διαδρομών στους Ελληνικούς δρόμους, το PIMM’S O’CLOCK BUS φτάνει στον τελευταίο του προορισμό, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, διασχίζοντας την παραλία των νοτίων προαστίων της Αθήνας με σκοπό του να φέρει τους φίλους πιο κοντά.

Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους φίλους που θα απολαύσουν τη βόλτα στην πόλη με το παραδοσιακό Βρετανικό διώροφο λεωφορείο και τις πασίγνωστες βρετανικές επιτυχίες, αλλά και να δοκιμάσετε το απόλυτο τεστ φιλίας για να αποδείξετε πόσο καλά γνωρίζετε τους φίλους σας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 12 μέχρι τις 27 Ιουλίου και από τις 7μμ μέχρι τις 10μμ, η διαδρομή του PIMM’S O’CLOCK BUS θα περιλαμβάνει δημοφιλείς προορισμούς των Νοτίων προαστίων, όπως ο Φλοίσβος και η πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Οι επιβάτες στο Λεωφορείο της Φιλίας δοκιμάζουν το νέο, δροσερό PIMM’S Fizz ενώ όλοι κερδίζουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για να απολαύσουν μια κανάτα PIMM’S Fizz  με τους φίλους τους σε γνωστά μπαρ και καφετέριες της περιοχής.

Κι αν δεν αρκεί αυτό, όπως έγινε και με τους 1.850 επιβάτες που έχουν ήδη ανέβει στο PIMM’S O’CLOCK BUS, οι φίλοι της διαδρομής των νοτίων προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στη κλήρωση για να κερδίσουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο Λονδίνο παρέα με δύο φίλους τους! Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν. Σταμάτα ό,τι κάνεις! Φώναξε την παρέα σου και απολαύστε τη διαδρομή του PIMM’S O’CLOCK BUS στα νότια προάστια της Αθήνας παρέα  με το PIMM’S Fizz! 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured