Δελτίο Τύπου

Print_Insertion

Το ανοιξιάτικο κινηματογραφικό γεγονός! Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ξεχωριστό άρωμα και αξίζει να το βάλετε στην ατζέντα σας! To Φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του για τους φίλους του κινηματογράφου στις 21 Μαρτίου. Έως τις 28 Μαρτίου φιλοξενείται στην Αθήνα και τους κινηματογράφους «Ιντεάλ» και «Δαναός», ενώ στις 29 Μαρτίου, και έως τις 4 Απριλίου, ταξιδεύει στη... Θεσσαλονίκη στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας».
Η ταινία έναρξης «Άθικτοι» έκοψε περίπου 20 εκατομμύρια εισιτήρια στη Γαλλία και κατέκτησε την τρίτη θέση όλων των εποχών (προηγείται ο Τιτανικός και το Είναι Τρελοί αυτοί οι Βόρειοι).
Με περισσότερες από 50 γαλλόφωνες ταινίες από όλο τον κόσμο, μουσικο-κινηματογραφικά events και τη λαμπερή σταρ Κλεμάνς Ποεζί στην κριτική του επιτροπή, το Φεστιβάλ αποτελεί μια σύνοψη των καλύτερων στιγμών μιας θριαμβευτικής γαλλικής χρονιάς. Ο γαλλικός κινηματογράφος έχει αποδείξει πρόσφατα, από το low budget αριστούργημα «Ανάμεσα στους Τοίχους» μέχρι το ευφυές νοσταλγικό εγχείρημα «The Artist», ότι ξαναβρήκε τη φρεσκάδα και την καλλιτεχνική κινητικότητα του.
Η μπίρα Fischer, για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι  χορηγός του Βραβείου Κοινού. Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές θα ψηφίσουν ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ταινίες και θα αναδείξουν την καλύτερη.  Αυτήν που άγγιξε όλες τους τις αισθήσεις.
Και για όσους έχουν δημιουργική διάθεση, υπάρχει και ένα κινηματογραφικό application “The Taste of your film” στο www.facebook.com/FischerBeerGreece που χαρίζει εισιτήρια για τις προβολές του Φεστιβάλ και ένα ipad2. Αξίζει να γευτείτε την εμπειρία. Click εδώ!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured