Δελτίο Τύπου

imgad

Το LUCOZADE φτάνει την αδρεναλίνη και τη διασκέδαση στα ύψη με το διαγωνισμό CHALLENGE YOURSELF και με μια σειρά προκλήσεων για τολμηρούς, δραστήριους αλλά και εγκεφαλικούς τύπους!
Οι δοκιμασίες εγγυώνται αξέχαστες στιγμές και είναι προσαρμοσμένες στο χαρακτήρα των παικτών.
Όσο για τη διαδικασία είναι πολύ απλή… Όποιος ή όποια θέλει να συμμετάσχει, δηλώνει τα στοιχεία του μαζί με τη κατηγορία θέλει να παίξει: LONG LASTING ENERGY (που σημαίνει τόνωση και συνεχή ενέργεια), BODY POWER (απόδοση και αντοχή στα σπορ)  και BRAIN POWER (πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση) –όπως και τα αντίστοιχα brands του LUCOZADE ENERGY, SPORT & ALERT.
Από ‘κει και πέρα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να μαζέψει πόντους. Πως; Απλά αποδέχεται τις προκλήσεις που θα του/της προτείνονται στις διάφορες φάσεις. Ξεκινάει μαζεύοντας 10 ψήφους από τους φίλους και τις φίλες του, και περνάει στην επόμενη πρόκληση, όπου και την ανεβάζει στο λογαριασμό του στη σελίδα τού CHALLENGE YOURSELF. Αμέσως μετά περνάει στην τρίτη πρόκληση που μπορεί να την προτείνει η ίδια η παρέα του/της. Αν την πραγματοποιήσει και αυτή, τότε μπορεί να περάσει στην τελική φάση των μεγάλων τελικών.
Και εκεί τον περιμένουν τα μεγάλα δώρα: 3 ταξίδια για 2 άτομα στο Σινικό Τείχος, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας αλλά και 3 iPad2 και 3 βιντεοκάμερες Sony, για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις!


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured