Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησε ο Thurston Moore στα πλαίσια του εορτασμού της Earth Day, το οποίο και ονομάζεται Rewilding”. “This terrain is changing/ Rewilding, rearranging/ So I’m singing for animals/ Outside here just grazing”, τραγουδά ο ίδιος, με την μπασίστρια των My Bloody Valentine, Deb Googe, να παίζει μια επαναλαμβανόμενη μπασογραμμή για το κομμάτι, στο οποίο κυριαρχεί μια ψυχεδελική αύρα.

Το “Rewilding” δεν είναι μόνο ο τρόπος του Moore να γιορτάσει τη Μέρα της Γης, αλλά είναι και το τελευταίο offering από τον επερχόμενο δίσκο του με τίτλο Samurai Walkman: Flow Critical Lucidity. Προηγουμένως είχε μοιραστεί album cuts όπως τα “Hypnogram” και “Isadora”, στο μουσικό video του τελευταίου είδαμε και τη Sky Ferreira. Ο Moore δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Samurai Walkman: Flow Critical Lucidity, όμως υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Το “Rewilding” αναφέρεται στο πρόγραμμα αποκατάστασης της γης του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσα από την καλλιέργεια περισσότερου πρασίνου.

Ο Moore την περασμένη χρονιά εργάστηκε για τον νέο του δίσκο, ενώ κυκλοφόρησε και τα απομνημονεύματά του με τίτλο Sonic Life. Η book tour που σκόπευε να πραγματοποιήσει τελικά ακυρώθηκε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που ο ίδιος αντιμετώπισε, σχετιζόμενο με αρρυθμίες στην καρδιά. Έκτοτε έχει ενημερώσει το κοινό του ότι αναρρώνει και αντιμετωπίζει το πρόβλημά του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured