Ναταλία Πετρίτη

Το μουσικό video του “POP POP POP” αποκάλυψαν οι IDLES, με το κομμάτι να περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο με τίτλο TANGK. Το νέο single του δίσκου έρχεται λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική, συνεχίζοντας να ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Το “POP POP POP” θεωρείται ήδη ένα από τα highlights της νέας δουλειάς των IDLES, με το κομμάτι να διαθέτει πιο dark διάθεση, ένα groove με στοιχεία από hip-hop και το αίσθημα μιας επερχόμενης απειλής.

Μιλώντας για το κομμάτι, ο Joe Talbot σχολίασε: «Είναι ένα τραγούδι για την ομορφιά του να αποκτάς ένα παιδί και να καταλαβαίνει πόσο τυχερός είσαι που έχεις ένα παιδί. Και υπάρχει το αίσθημα ενός κύκλου όταν κάνεις παιδί, όταν έχεις χάσει έναν γονιό και ένα παιδί. Έχω τεράστιο αίσθημα ευγνωμοσύνης και βάρους γύρω από το να είμαι γονέας, εξαιτίας όσων έχω χάσει. Δεν υπονοώ ότι είμαι καλύτερος γονέας ή περισσότερο συνδεδεμένος από όσο είμαι. Όμως για μένα, είμαι πιο συνδεδεμένος από όσο θα ήμουν εξαιτίας όσων έχω χάσει. Έχω μάθει το αίσθημα της χαράς από το να βλέπω τη δική της χαρά. Και νομίζω ότι αυτό είναι φανταστικό. Και ισχυρό. Και είμαι ευγνώμων».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured