Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι με τίτλο “What Happened to You, Son?” κυκλοφόρησαν μόλις οι Belle and Sebastian, από τον δίσκο τους από το 2023, Late Developers. Το εν λόγω κομμάτι έρχεται λίγο πριν την εκκίνηση της νέας τους tour την επόμενη εβδομάδα και αφηγείται την ιστορία ενός μουσικού fan όσο ο ίδιος παθιάζεται με τα μουσικά του είδωλα.

«Το κομμάτι έχει να κάνει με τη νιότη μου και το funny hole που έπεσα στο τέλος της εφηβείας μου. Τα πήγαινα χάλια στα μαθήματά μου στο πανεπιστήμιο, σχεδόν στα πάντα που προσπαθούσα εκείνη την περίοδο. Είχα εμμονή με τη μουσική εκείνης της περιόδου, στεκόμουν τόσο στους στίχους και στο μήνυμα και στην αίσθηση συγκεκριμένων συγκροτημάτων στα 80s – λογικά δεν ήταν πολύ υγειές», δήλωσε ο τραγουδιστής των Belle and Sebastian, Stuart Murdoch. «Άφησα τους τραγουδιστές να γίνουν οι penpals και οι θεότητές μου. Το κομμάτι προσπαθεί να αναφερθεί στο τι συμβαίνει όταν οι pop stars μεγαλώνουν, αλλάζουν και μοιάζουν να προδίδουν τη στάση που διατηρούσαν όταν τους αγαπούσες περισσότερο».

Η περιοδεία των Belle and Sebastian που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί στη Βόρεια Αμερική ολόκληρη την άνοιξη. Σε αυτήν θα παρουσιάσουν τους πιο πρόσφατους δίσκους τους, Late Developers και A Bit of Previous.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured