Ναταλία Πετρίτη

Ενοχλημένος από την αδιαφορία και την κακή συμπεριφορά του κοινού του φεστιβάλ Coachella φάνηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο frontman των Blur, Damon Albarn, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους σε αυτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Albarn να απαντήσει αναλόγως σε όσους βρέθηκαν κάτω από τη σκηνή, ενημερώνοντας ουσιαστικά ότι το συγκρότημά του δεν θα επέστρεφε ξανά στη δημοφιλή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του εμβληματικού “Girls & Boys”, ο τραγουδιστής φαίνεται πως είπε αστειευόμενος τη φράση «Δεν θα μας ξαναδείτε, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τραγουδήσετε αυτό το κομμάτι». Είχαν προηγηθεί στο setlist κομμάτια όπως τα “Death of a Party”, “Out of Time”, “Trouble in the Message Centre” και “Beetleblum”, με το κοινό να φαίνεται άψυχο ακόμα και σε ύμνους της Brit Pop όπως τα “Popscene” και “Song 2”.

Κατά μεγάλη ειρωνεία, ερωτώμενος σχετικά με την εμφάνιση των Blur στο φεστιβάλ κατά τη διάρκεια μιας pre-show συνέντευξης με το KROQ, ο Albarn είχε αναγνωρίσει την προβληματική φύση του κοινού του. «Είναι περίεργο το Coachella, όταν μιλάμε για το κοινό. Βρίσκεται σε διαφορετικό πλανήτη».

Ευκαιρία λοιπόν για περισσότερες συναυλίες σε φεστιβάλ που η μουσική των Blur εκτιμάται πραγματικά. Μπορούμε να σκεφτούμε σίγουρα μερικές «δικές μας» περιπτώσεις σε αθηναϊκό έδαφος!

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured