Ναταλία Πετρίτη

Την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία μετά από 10 χρόνια ανακοίνωσε ο Moby, ο οποίος επιστρέφει σε ευρωπαϊκό έδαφος για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Play. Ο εμβληματικός για την καριέρα του δίσκος κυκλοφόρησε το 1999 και περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα Porcelain”, “Natural Blues” καιWhy Does My Heart Feel So Bad?”. Μέχρι σήμερα έχει πωλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχει τιμηθεί με μουσικά βραβεία, ενώ θεωρείται το πιο εμπορικό electronic album όλων των εποχών.

«Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που βγήκα σε περιοδεία, όμως κάποιος μου θύμισε ότι το 2024 έχουμε την 25η επέτειο κυκλοφορίας του Play, οπότε δεν φαινόταν κακή ιδέα το να κάνω μια μικρή ευρωπαϊκή περιοδεία για να το θυμηθώ και να το γιορτάσω», δήλωσε ο Moby.

«Το show θα περιλαμβάνει πολύ γνωστά κομμάτια του Play, αλλά και μερικά από τα αγαπημένα του κοινού, όπως τα “Extreme Ways”, “We Are All Made Of Stars”, “When It’s Cold I’d Like to Die”, ακόμα και κάποια παλιά rave bangers όπως τα “Feeling So Real” και “Go”».

Ο Moby προσθέτει: «Αυτό που κάνει την tour περισσότερο συναρπαστική για μένα είναι ότι δεν θα πληρωθώ τίποτα για αυτή. Το 100% των εσόδων της θα διατεθούν σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς για τα δικαιώματα των ζώων».

Η επικείμενη tour θα ξεκινήσει από την O2 του Λονδίνου, ενώ οι υπόλοιποι προορισμοί της είναι η Αμβέρσα, το Βερολίνο, το Düsseldorf και το Παρίσι.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Σεπτέμβριος

19 – The O2, Λονδίνο

21 – Sportpaleis, Αμβέρσα

22 – Velodrome, Βερολίνο

23 – Mitsubishi Electric Hall, Düsseldorf

24 – Le Zenith, Παρίσι

Επιπλέον, ο Moby ανακοίνωσε το νέο του collaborative album με τίτλο Always Centred At Night, η κυκλοφορία του οποίου προγραμματίζεται για τις 14 Ιουνίου από τη Mute. Ο ίδιος μοιράστηκε και το κομμάτι “Dark Days” (featuring Lady Blackbird).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured