Ναταλία Πετρίτη

Σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει ένα biopic των Bee Gees φαίνεται πως βρίσκεται ο Ridley Scott, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Deadline και Pitchfork. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, ο Scott θα βρεθεί και στον ρόλο του παραγωγού της ταινίας, μαζί με τους Stacey Snider, Graham King της GK Film και Michael Pruss της Scott Free Productions.

Ο Barry Gibb των Bee Gees γνωρίζουμε πως είναι ο executive producer του πολυαναμενόμενου biopic, τη διανομή του οποίου θα αναλάβει παγκοσμίως η Paramount Pictures. Ο συν-σεναριογράφος του Μονομάχου και του Alien Covenant, John Logan, γράφει επίσης αυτή τη την περίοδο το σενάριο της ταινίας.

Πριν από τον Ridley Scott, φήμες ήθελαν τον Kenneth Branagh από το 2021 κιόλας να σκηνοθετεί την ταινία, το σενάριο της οποίας είχε αναλάβει τότε ο Ben Elton. Την επόμενη χρονιά, οι φήμες ήθελαν τον John Carney να είναι ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας, με τον John Logan να μπαίνει επίσης στο κάδρο. Τελευταίο πρόσωπο που οι φήμες ήθελαν να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία ήταν η Lorene Scafaria, με τον Scott να εμφανίζεται μετά στις συζητήσεις.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured