Ναταλία Πετρίτη

Τον πρώτο τους δίσκο μετά από σχεδόν μια δεκαετία αποχής από τη δισκογραφία είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν οι Gaslight Anthem, ο οποίος θα τιτλοφορείται History Books. Και σε αυτόν συνεργάζονται για τις ανάγκες του ομώνυμου κομματιού με τον Bruce Springsteen, με το συνοδευτικό video να αναλαμβάνει η Kelsey Ayres. Ο δίσκος History Books θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου από τη Rich Mahogany.

«Όταν ο Bruce Springsteen μου είπε ότι έπρεπε να γράψω ένα ντουέτο για εμάς, νομίζω πως εξερράγη ο εγκέφαλός μου», δήλωσε ο frontman των Gaslight Anthem, Brian Fallon, σε σχετικό press release.

Το History Books είναι ο έκτος full-length δίσκος των Gaslight Anthem, μετά το Get Hurt του 2014. Είναι επίσης η πρώτη τους κυκλοφορία στη Rich Mahogany, με το LP να κυκλοφορεί σε παραγωγή του Peter Katis. Εκείνος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με καλλιτέχνες όπως οι National και ο Kurt Vile. Στο History Books περιλαμβάνεται επίσης το “Positive Charge”, το κομμάτι που κυκλοφόρησε το συγκρότημα τον περασμένο Απρίλιο.

history-books-album-cover

History Books:

01 Spider Bites

02 History Books [Ft. Bruce Springsteen]

03 Autumn

04 Positive Charge

05 Michigan, 1975

06 Little Fires

07 The Weatherman

08 Empires

09 I Live in the Room Above Her

10 A Lifetime of Preludes

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured