Ναταλία Πετρίτη

Οι Kamasi Washington, Bonobo και Floating Points φαίνεται πως θα γράψουν τη μουσική του επικείμενου Lazarus του Shinichirō Watanabe, δημιουργού του θρυλικού Cowboy Bebop. Η Adult Swim βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της παραγωγής της animated σειράς με τον δημιουργό, στην οποία θα συνδράμει το anime studio MAPPA.

Το Lazarus θα αποτελέσει την επιστροφή του Watanabe στο sci-fi και τη δράση, μετά από σειρές όπως τα Samurai Champloo και Kids on the Slope, ενώ οι anime fans σε όλο τον κόσμο φαίνεται να μην μπορούν να περιμένουν για το νέο αυτό υλικό.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον – στο 2052 για να είμαστε ακριβείς – όπου οι αρρώστιες και το αίσθημα του πόνου έχουν εξαλειφθεί χάρη σε ένα θαυματουργό φάρμακο δια χειρός ενός Νομπελίστα νευροεπιστήμονα. Όμως μετά τη διάδoση αυτού του φαρμάκου γίνεται γνωστή και η μεγάλη του παρενέργεια: όποιος το έχει καταναλώσει είναι καταδικασμένος να πεθάνει τρία χρόνια μετά. Για να σωθεί λοιπόν η ανθρωπότητα, μια ομάδα πέντε πρακτόρων με το όνομα Lazarus θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα σωτήριο εμβόλιο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured