Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single στο οποίο και συνεργάζεται με τους Bad Bunny και the Weeknd έδωσε στη δημοσιότητα ο Travis Scott, το οποίο και ονομάζεται “K-Pop”. Το κομμάτι έρχεται μετά την κυκλοφορία των pre-Astroworld κομματιών “Escape Plan” και “Mafia”, όπως και των πιο πρόσφατων “Down in Atlanta” (με τον Pharrell Williams) και “Ring Ring” (με τον Chase B).

Travis Scott και the Weeknd είχαν προηγουμένως συνεργαστεί στα κομμάτια “Power Is Power”, “Pray 4 Love”, “Wake Up” και “Skeletons”, ενώ ο Scott είχε remix-άρει το κομμάτι του Bad Bunny, “Krippy Kush”, το 2017.

Ο επικείμενος δίσκος του Scott, το πολυαναμενόμενο Utopia, είναι ήδη διαθέσιμος για pre-order, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει. Καθώς αυτός θα είναι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά μετά το πολύνεκρο δυστύχημα του Astroworld το 2021, η αγωνία σίγουρα κορυφώνεται σχετικά με το περιεχόμενό του. Στο Astroworld στο Houston σκοτώθηκαν 8 άτομα από το κοινό της συναυλίας του, ενώ πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν.

Τον περασμένο Μάιο, ο Scott παρουσίασε ένα preview του Utopia για μέλη της ομάδας baseball, Houston Astros. Ο ίδιος ξεκίνησε να tease-άρει το LP περισσότερο από έναν χρόνο πριν, με γιγαντιαίες αφίσες στα πέριξ της California όπως και στο Coachella.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Scott ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός livestream event στο οποίο και θα γιορτάσει «τον κόσμο του Utopia», με την performance του να λαμβάνει χώρα μπροστά από τις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured