Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου εδώ και επτά χρόνια ανακοίνωσαν οι Explosions in the Sky, οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο του single με τίτλο “Ten Billion People”. Ο δίσκος θα τιτλοφορείται End και θα κυκλοφορήσει από την Temporary Residence Ltd. στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Το σημείο εκκίνησής μας ήταν το concept ενός τέλους – ο θάνατος ή το τέλος μιας φιλίας ή ερωτικής σχέσης», δήλωσαν οι EITS σε σχετικό statement. «Κάθε κομμάτι έρχεται από μια ιστορία ή μια ιδέα που ένας από εμάς είχε και που την αναπτύξαμε ώστε να δημιουργήσει τον δικό της κόσμο. Ίσως είναι στη φύση μας, όμως πιστεύαμε ότι ο τίτλος του δίσκου ήταν τελικά ανοιχτός σε πολλές περισσότερες ερμηνείες – το τέλος ενός πράγματος ή μιας περιόδου μπορεί να σημαίνει μια παύση, αλλά μπορεί να σημαίνει και ένα ξεκίνημα, και ό,τι συμβαίνει αφού κάτι τελειώσει μπορεί να ωχριά μπροστά σε αυτό που δημιουργείται στη συνέχεια».

Οι EITS θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και μια περιοδεία για τον νέο τους δίσκο, με 26 προορισμούς για συναυλίες.

Η τελευταία δουλειά των Explosions in the Sky ήταν το 2021, όταν δημιούργησαν το score του ντοκιμαντέρ του PBS, Big Bend: The Wild Frontier of Texas.

End Artwork:

explosions-in-the-sky-end-artwork 

End Tracklist:

  1. Ten Billion People
  2. Moving On
  3. Loved Ones
  4. Peace or Quiet
  5. All Mountains
  6. The Fight
  7. It’s Never Going To Stop

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured