Ναταλία Πετρίτη

Την παγκόσμια περιοδεία της ανέβαλε η Madonna, έπειτα από μια έκτακτη και άκρως επικίνδυνη για την υγεία της εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, η εμβληματική τραγουδίστρια της pop νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Σε δήλωσή του, ο manager της Madonna ανέφερε ότι η υγεία της βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Ο ίδιος σημείωσε πως θα επανέλθει, με νέα ενημέρωση, σχετικά με ό,τι νεότερο προκύψει.

https://www.instagram.com/p/CuC6w1TPH_l/

Σύμφωνα με το Page Six, που επικαλείται πηγές με περαιτέρω πληροφορίες, η Madonna είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις της το περασμένο Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε και διασωλήνωσή της.

Η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2023 μία παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσει την 40η επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού single της, "Holiday". Αναμενόταν να εμφανιστεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνις είχε υποσχεθεί να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από το ομώνυμο ντεμπούτο της το 1983 μέχρι το άλμπουμ του 2019, Madame X.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured