Ναταλία Πετρίτη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της P!NK στο Λονδίνο, όταν μια θαυμάστριά της σκόρπισε τις στάχτες της μητέρας της επί σκηνής κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της pop τραγουδίστριας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο British Summer Time festival στο Hyde Park, όσο η P!NK ερμήνευε τη μεγάλη της επιτυχία “Just Like a Pill”. Η ίδια πλησίασε προς το σημείο της σκηνής όπου είχε πεταχτεί μια σακούλα με μια μυστηριώδη σκόνη, στην οποία αναγραφόταν ότι περιέχονταν οι στάχτες ενός ατόμου.

Η τραγουδίστρια όπως ήταν αναμενόμενο φάνηκε σοκαρισμένη στη συνειδητοποίηση του τι είχε συμβεί και χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα λίγων δευτερολέπτων προτού συνεχίσει την performance της.

Η κίνηση της θαυμάστριας της P!NK συζητήθηκε εκτενώς σε διάφορα threads στο Twitter, όπου και κυκλοφόρησαν βίντεο που καταγράφουν το στιγμιότυπο.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ και εδώ.

Το πέταγμα της στάχτης κατά τη συναυλία της P!NK είναι μόλις ένα από τα πολλά αντίστοιχα περιστατικά που έχουν εκτυλιχθεί τους τελευταίους μήνες σε ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών. Πιο συγκεκριμένα, η Bebe Rexha χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πρόσωπο όταν ένας fan πέταξε το κινητό του προς στη σκηνή κατά τη διάρκεια του set της, ενώ ο Harry Styles τραυματίστηκε επίσης από ένα Skittles που πετάχτηκε στο μάτι του τον περασμένο Νοέμβριο. Την περασμένη χρονιά, ο Kid Cudi χρειάστηκε επίσης να τερματίσει την εμφάνισή του στο Rolling Loud Miami νωρίτερα από την ώρα που προβλεπόταν, εξαιτίας του ότι το κοινό δεν σταματούσε να του πετάει αντικείμενα στη σκηνή. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured