Ναταλία Πετρίτη

Το “Jealous Guy” του John Lennon διασκεύασε για τις ανάγκες της σειράς The Idol ο Weeknd, η οποία και αναμένεται να ακουστεί στο τέταρτο επεισόδιό της. Ο Weeknd είχε ήδη tease-άρει το “Jealous Guy” cover από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ το ερμήνευσε στη Νορβηγία σε συναυλία του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Weeknd σκόπευε να κυκλοφορήσει το Idol soundtrack album στις 30 Ιουνίου, όμως προτίμησε τελικά να δίνει εβδομαδιαίες νέες κυκλοφορίες για το κοινό του. Στο πρώτο επεισόδιο, ο ίδιος δημοσιοποίησε το “The Lure (Main Theme)” και το κομμάτι της Lily-Rose Depp, “World Class Sinner / I’m a Freak”. Στο δεύτερο επεισόδιο ήρθαν το “Family”, το  “Double Fantasy”, αλλά και το “Devil’s Paradise” του Mike Dean, ενώ το τρίτο επεισόδιο διέθετε στο mini-soundtrack του τα “A Lesser Man”, “Take Me Back” και το “Get It B4” του Moses Sumney. Ο Weeknd έχει επίσης κυκλοφορήσει το Ιdol single με τίτλο “Popular”.

Μαζί με το “Jealous Guy”, ο Weeknd κυκλοφόρησε και το “One of the Girls” (με τη Lily-Rose Depp και τη Jennie των Blackpink), όπως και το “Fill the Void” (των Depp και Ramsey).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured