Ναταλία Πετρίτη

Τον θρυλικό folk μουσικό Pete Seeger πρόκειται να υποδυθεί ο Benedict Cumberbatch στο επικείμενο Bob Dylan biopic, το οποίο και τιτλοφορείται Complete Unknown. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο James Mangold, ενώ ο Timothée Chalamet θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Dylan.

Σε συνέντευξή του με το Deadline, ο ίδιος ο Mangold επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Cumberbatch στον ρόλο του Seeger. Ο Seeger επηρέασε σημαντικά το έργο και τη μουσική πορεία του Dylan όσο εκείνος ήταν σε μικρή ηλικία, με τον καλλιτέχνη να συνεργάζεται μαζί του ως early backer του και να βοηθά τον Dylan να ηχογραφήσει τον ντεμπούτο δίσκο του στην Columbia Records. Ο Seeger ήταν μάλιστα εκείνος που θα προσκαλούσε τον Dylan να εμφανιστεί στο θρυλικό Newport Folk Festival (όπου ο Seeger συμμετείχε ως μέλος του συμβουλίου του).

Το Complete Unknown αναμένεται να αποτελέσει ένα χρονικό του ξεκινήματος της καριέρας του Dylan, από την έλευση εκείνου στη Νέα Υόρκη. Ο Chalamet θα τραγουδά ο ίδιος στην ταινία, ενώ η Monica Barbaro θα ερμηνεύσει τη Joan Baez.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη, με ένα σενάριο δια χειρός Mangold και Jay Cocks (Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης). Ο ίδιος Dylan υα συμμετέχει στην ταινία ως executive producer.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured