Ναταλία Πετρίτη

Δύο ολοκαίνουρια και «συμβιωτικά» κατά τους ίδιους singles έδωσαν στη δημοσιότητα οι Drums, τα οποία και τιτλοφορούνται “Plastic Envelope” και “Protect Him Always”. Η κυκλοφορία των κομματιών έρχεται λίγες ημέρες προτού το συγκρότημα βγει στον δρόμο για μια δίμηνη περιοδεία.

Το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Jonny Pierce, ήταν ιδιαίτερα ευάλωτος κατά την ηχογράφηση των εν λόγω tracks, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αυτά λειτούργησαν ως ένα μέσο «αποδοχής και γαλουχισμού του νεότερου εαυτού του». “He deserves only flowers/ I’m healing fast as I can, I’m so sorry,”, τραγουδά ο ίδιος χαρακτηριστικά στο “Protect Him Always”.

«Το “Plastic Envelope” είναι για τον πόνο που έρχεται όταν η εμπιστοσύνη σου έχει παραβιαστεί και για την αγωνία του να μην γνωρίζεις πότε θα ξαναανοίξεις την καρδιά σου με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε ακόμη ο Pierce σε σχετικό press release. «Το δεύτερο κομμάτι, το “Protect Him Always”, είναι η απολογία στο νεαρό αγόρι μέσα μου, που προσπαθώ όσο μπορώ να προστατέψω, γνωρίζοντας ότι όταν εγώ πληγωθώ θα πληγωθεί και εκείνο ξανά».

Ακούστε τα “Plastic Envelope” και “Protect Him Always” πιο κάτω. Ο τελευταίος full-length δίσκος των Drums ήταν το Brutalism του 2019.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured