Ναταλία Πετρίτη

Να ξεφορτωθεί το alter-ego του ως The Weeknd φαίνεται πως έχει σκοπό ο Weeknd, γεγονός που έγινε γνωστό σε πρόσφατη συνέντευξή του στο W Magazine, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά το στο The Idol, Lily-Rose Depp. Έτσι, ο Weeknd μάλλον θα επιστρέψει στο πραγματικό του όνομα, Abel Tesfaye.

Ο Καναδός τραγουδιστής ανέφερε στον συνεντευξιαστή ότι βρίσκεται «σε ένα μονοπάτι κάθαρσης αυτή την περίοδο», δηλώνοντας ότι ετοιμάζεται «να κλείσει το κεφάλαιο The Weeknd». Και αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι μπορεί να κινείται ανάμεσα στο πραγματικό του όνομα και το δημοφιλές του moniker ανά περιόδους, ο στόχος είναι να «αφήσει αυτό το δέρμα και να αναγεννηθεί».

Μιλώντας επιπλέον για τη νέα μουσική που ετοιμάζει, δήλωσε: «Ο δίσκος πάνω στον οποίο δουλεύω τώρα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τελευταίος μου ως The Weeknd. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ως the Weeknd, έχω πει όσα ήθελα να πω».

Το The Idol είναι η τηλεοπτική σειρά που ο Tesfaye συνδημιούργησε για το HBO Max.

Ο Tesfaye έγινε γνωστός ως The Weeknd το 2011, με την κυκλοφορία των επιτυχημένων mixtapes του House Of Balloons, Thursday και Echoes Of Silence, το λεγόμενο Trilogy set. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πέντε δίσκους, με τελευταίο το Dawn FM του 2022. Ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές δουλειές, όπως τα Uncut Gems, American Dad, The Simpsons και άλλα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured