Ναταλία Πετρίτη

Έπειτα από την κυκλοφορία του ATUM, της πολυαναμενόμενης 33-track rock opera τους, οι Smashing Pumpkins έκαναν γνωστό ότι έχουν ηχογραφήσει έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο, όπως και έναν ψυχεδελικό δίσκο που κανείς δεν έχει ακούσει μέχρι στιγμής. Και όλα αυτά, κατά τη διάρκεια φυσικά του lockdown για τον COVID-19.

Την αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jimmy Chamberlin, drummer του συγκροτήματος. «Ο Billy έχει ένα studio στο σπίτι του. Ζούμε 20 λεπτά μακριά. Δεν είμαστε γείτονες, όμως είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και μπορούμε να πάμε στα σπίτια μας γρήγορα. Ηχογραφήσαμε σχεδόν 80 κομμάτια κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Ο Chamberlin συνεχίζει: «Οπότε κάναμε τον δίσκο CYR. Κάναμε έναν ψυχεδελικό δίσκο που είχαμε σε ένα back burner και δεν είχαμε θελήσει ποτέ να κάνουμε. Το ηχογραφήσαμε αυτό. Κάναμε έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο που δεν είχαμε καταφέρει ποτέ και μετά κάναμε τρεις, το ATUM, με τα 33 κομμάτια ήταν το αποκορύφωμα. Έλεγα «Θεέ μου, ας τελειώσει επιτέλου!ς»».

Οι Smashing Pumpkins βέβαια δεν φαίνεται να έχουν στα πλάνα τους να κυκλοφορήσει αυτός ο χριστουγεννιάτικος δίσκος για την ώρα, μιας που έχουν προχωρήσει άλλωστε πρόσφατα σε πολλές νέες κυκλοφορίες. Ο Corgan πρόσφατα μάλιστα πλήρωσε έναν hacker ώστε να εμποδίσει το leak-άρισμα του ATUM.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured