Ναταλία Πετρίτη

Το “Ur Mum” αποτελεί ομολογουμένως ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια και highlight από το ομώνυμο ντεμπούτο των Wet Leg του 2022. Σε αυτό, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Rhian Teasdale, χρησιμοποιεί ένα μεγάλο σε διάρκεια και δυνατό ουρλιαχτό, που όπως μπορείτε να καταλάβετε δημιουργεί χαμό στις ζωντανές εμφανίσεις των Wet Leg, που μοιάζουν να είναι το πιο hot indie act του φετινού καλοκαιριού.

Έτσι λοιπόν και στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Coachella, οι Wet Leg ερμήνευσαν το επικό "Ur Mum" μπροστά από ένα ενθουσιώδες κοινό, αυτή τη φορά όμως με τη συμβολή ενός λαμπερού special guest που δεν περίμενε κανείς: του Dave Grohl!

Πιο συγκεκριμένα, ο Grohl έτρεξε στο stage του φεστιβάλ, χαρίζοντας στις Wet Leg «το μεγαλύτερο και δυνατότερο ουρλιαχτό του», έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει!

Στα live shows των Wet Leg, τα μέλη του συγκροτήματος έτσι κι αλλιώς δράττουν την ευκαιρία και ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια του κομματιού για περισσότερη ώρα από ό,τι στη studio version, οπότε η νέα εκδοχή του στο Coachella προκάλεσε παροξυσμό του κοινού! Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, έτσι όπως αναπαράχθηκε από τη livestream camera του φεστιβάλ.

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τις Wet Leg, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το πιο καυτό νέο indie-rock συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πλαισιώσει τους headliners, Madrugada, σε μια σπουδαία φεστιβαλική βραδιά.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Η προπώληση συνεχίζεται προς 45€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
 
Διάθεση εισιτηρίων:
 
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
 
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

raf23_-wet-leg_post

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured