Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του comeback single της, "A Child's Question, August", γνωστοποίησε η PJ Harvey μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. Το κομμάτι αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την Τετάρτη 26 Απριλίου, με την ίδια να έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα ένα preview του συνοδευτικού music video σε σκηνοθεσία του Steve Gullick.

Η Harvey είχε προηγουμένως αποκαλύψει την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει έναν νέο δίσκο το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον τελευταίο της να τον έχουμε ακούσει το μακρινό πια 2016 και με τίτλο The Hope Six Demolition Project.

Μιλώντας στο Rolling Stone την περασμένη χρονιά, η PJ Harvey είχε αναφέρει ότι την είχαν εμπνεύσει συνθέτες soundtrack, όπως οι Jonny Greenwood, Mica Levi, Hildur Guðnadóttir και Ryuichi Sakamoto, όπως και η δουλειά του Thom Yorke με τους The Smile, το All Thoughts Fly της Anna von Hausswolff, και το Rough and Rowdy Ways του Bob Dylan από το 2020.

Η ίδια είχε αναφέρει τότε ότι η καμπάνια για το reissue των προηγούμενων δίσκων της σε βινύλιο την είχε κάνει να επιθυμεί να επιστρέψει στο studio.

Το 2022, η Harvey συνεργάστηκε με τον συνθέτη Tim Phillips για το soundtrack της σειράς της Apple TV+, Bad Sisters.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured