Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι βρίσκεται στο studio για ηχογραφήσεις με τους επί χρόνια συνεργάτες της, John Parish και Flood, μοιράστηκε η PJ Harvey, tease-άροντας όσα έρχονται μέσα από δύο νέα studio clips.

Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, η μουσικός έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μια νέα playlist, μέσα από τον λογαριασμό της στο Spotify, η οποία περιλαμβάνει επιλογές της δισκογραφίας της από τις συνεργασίες της με τους John Parish και Flood,  διάρκειας περίπου 40 λεπτών.

Γράφοντας η ίδια στο newsletter της προς τους θαυμαστές της, ανέφερε: «Έχω πρόσφατα βρεθεί στο studio με τους John Parish και Flood, τους κοντινότερους μουσικούς συνεργάτες μου επί 30 σχεδόν χρόνια. Αυτός είναι ένας εορτασμός της masterful δουλειάς τους με εμένα. Είμαι τόσο ευγνώμων. Ευχαριστώ John. Ευχαριστώ Flood. Σας αγαπώ και τους δύο».

Τα δύο studio clips, γυρισμένα, σκηνοθετημένα και με το edit του Steve Gullick, μπορείτε να τα δείτε πιο κάτω.

Σύμφωνα με μήνυμα από το newsletter της τραγουδίστριας, αύριο Τρίτη, έχουμε να περιμένουμε και μια νέα special ανακοίνωση από την ίδια, σχετικά με ένα project.

Την περασμένη χρονιά, η Harvey κυκλοφόρησε ένα expansive, 59-track box set σπάνιων ηχογραφήσεών της με τίτλο B-Sides, Demos and Rarities. Η ίδια έχει δώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο στη δημοσιότητα φωτογραφίες της από το studio, δημιουργώντας από τότε κλίμα για τη δισκογραφικής της επιστροφή με τη 10η ολοκληρωμένη δουλειά της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured