Ναταλία Πετρίτη

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Killer Mike ανακοίνωσε την πρώτη του solo δισκογραφική δουλειά μετά από 10 χρόνια, δίνοντας μαζί στη δημοσιότητα το κομμάτι “Don’t Let the Devil” Featuring El-P. Ο δίσκος θα φέρει τον τίτλο MICHAEL και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Στο κομμάτι “Don’t Let the Devil” συμμετέχει ο σύντροφός του στους Run The Jewels, El-P, μαζί με τον thankugoodsir, ενώ το MICHAEL περιγράφεται ήδη ως η πιο αυτοβιογραφική και ανεξάρτητη δουλειά του καλλιτέχνη ως τώρα.

Όπως και η τελευταία του solo δουλειά, το LP R.A.P. Music, το “Don’t Let the Devil” κυκλοφορεί σε παραγωγή του El-P, αλλά και των No I.D. και Little Shalimar. Πάνω από ένα ανεβαστικό beat, ο Mike ξεκινά στο πρώτο verse με στίχους όπως: “The jewels runners, the product of many cruel summers/ And the description was fittin’, they say it’s two gunners” πριν να δώσει χώρο στον El-P’.

Το “Don’t Let the Devil” έρχεται μετά το “RUN” της προηγούμενης χρονιάς, με συμμετοχές των Dave Chappelle και Young Thug. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι Run the Jewels θα ξεκινήσουν ένα 10th anniversary tour για να γιορτάσουν την επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured