«Αφότου τραυματίστηκε στο πόδι, στους χώρους του φεστιβάλ, την εβδομάδα που προηγήθηκε της εμφάνισής του κατά τη διάρκεια του Weekend 1, ο Frank Ocean δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την προγραμματισμένη του συναυλία, αλλά εξακολουθούσε να θέλει να εμφανιστεί και έτσι μέσα σε 72 ώρες, το show επανασχεδιάστηκε κατ'ανάγκη», δήλωσε εκπρόσωπος του Frank Ocean την Τετάρτη.

«Με συμβουλή γιατρού, ο Frank δεν είναι σε θέση να εμφαιστεί το Weekend 2, έχει δύο κατάγματα και διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι».

Στη δική του δήλωση, ο Frank Ocean περιέγραψε την headlining performance του ως «χαοτική»: «Υπάρχει κάποια ομορφιά στο χάος. Δεν είχα αυτό το show στο μυαλό μου, αλλά μου άρεσε να είμαι εκεί έξω και θα σας δω ξανά σύντομα».

Ο Ocean φέρεται να τραυμάτισε το πόδι του σε ένα ατύχημα με ποδήλατο που συνέβη στην περιοχή του Coachella τις ημέρες πριν από το πρώτο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τραυματισμός ανάγκασε τον Ocean να κάνει μετατροπές στην παράστασή του, αφαιρώντας τελείως το show με πατινάζ που είχε σχεδιάσει και να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του σετ του, καθιστός. Αποφάσισε επίσης να μην μεταδώσει ζωντανά το show, μέσω live stream.

Στη θέση του Frank Ocean, το Weekend 2 του Coachella, προβλέπεται να εμφανιστούν οι Blink-182, οι οποίοι έδωσαν μια συναυλία-έκπληξη κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ.

 

Πηγή: Consequence of Sound

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured