Νέο single μόλις κυκλοφόρησαν οι Noel Gallagher & the High Flying Birds, τέταρτο στη σειρά από τον επερχόμενο δίσκο, μετά τα "Dead To The World", "Easy Now" και "Pretty Boy". Το  νέο άλμπουμ, που θα φέρει τον ίδιο τίτλο, Council Skies, αναμένεται στις 2 Ιουνίου από την Sour Mash.

Ένα video clip για το κομμάτι, το οποίο θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από εμφάνιση του συγκροτήματος στον ιστορικό χώρο New Century Hall του Μάντσεστερ, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου.

Προς το παρόν, ακούστε το μέσω Spotify παρακάτω:

Νωρίτερα φέτος, αποκαλύφθηκε ότι ο τίτλος του άλμπουμ ήταν εμπνευσμένος από τον καλλιτέχνη του Σέφιλντ Pete McKee. «Τότε άρχισε να διαμορφώνεται η όλη ιδέα του πράγματος», είπε ο Gallagher μέσω ενός δελτίου τύπου. «Όταν επιστρέφω στο Μάντσεστερ βλέπω μεγάλα κομμάτια της νιότης μου να έχουν, να έχουν χαθεί, να έχουν γίνει καπνός… είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι πρέπει να προσπαθείς να τα απολαμβάνεις το καθετί στο έπακρο».

Εν τω μεταξύ, ένα άλμπουμ των Oasis που δημιουργήθηκε με χρήση τεχνητής νοημοσύνης έγινε πρόσφατα viral. Το άλμπουμ δημιουργήθηκε από το βρετανικό συγκρότημα Breezer, το οποίο φαντάστηκε πώς θα ακουγόταν αν οι Oasis έκαναν reunion και κυκλοφορούσαν ένα νέο άλμπουμ το 2023. Περιλάμβανε αυθεντικά κομμάτια των Breezer – όλα γραμμένα το 2021 – αλλά τα φωνητικά του τραγουδιστή είχαν αντικατασταθεί από την ΑΙ version του Liam Gallagher.

Σχολιάζοντας τον δίσκο, ο Gallagher ανέφερε στα social media ότι το αποτέλεσμα του άρεσε και επαίνεσε το indie συγκρότημα που έκανε κάτι «καλύτερο» από πολλούς άλλους «απατεώνες που κυκλοφορούν εκεί έξω».

 

Πηγή: ΝΜΕ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured