Ναταλία Πετρίτη

Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Sufjan Stevens, με το επικείμενο LP Reflections, στο οποίο και περιέχεται το score για το ομώνυμο μπαλέτο του Justin Peck, συχνού συνεργάτη του καλλιτέχνη. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου από το label Asthmatic Kitty, ενώ ως preview είναι ήδη διαθέσιμο το lead single “Ekstasis”, με τους Timo Andres και Conor Hanick στο πιάνο.

Ο Peck, οι πρόσφατες χορογραφίες του οποίου περιλαμβάνουν το West Side Story remake του Steven Spielberg, έγραψε το Reflections για δύο πιάνα και έντεκα χορευτές. Η παράσταση έκανε την πρεμιέρα της στο Houston Ballet στις 21 Μαΐοτ του 2019.

Το “Ekstasis” αποτελεί ένα upbeat και γεμάτο ενέργεια κομμάτι, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του πιάνου για να δημιουργήσει έναν ευάλωτο ήχο. Ακούστε πιο κάτω το κομμάτι και δείτε ένα live performance video.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο δίσκος Illinois του Sufjan Stevens από το 2005 πρόκειται επίσης να μεταφερθεί στο θέατρο ως ένα musical, με την παράσταση να ανεβαίνει τον Ιούνιο στο Bard College της Νέας Υόρκης.

Reflections Artwork:

 reflections-artwork

Reflections Tracklist:

  1. Ekstasis
  2. Revanche
  3. Euphoros
  4. Mnemosyne
  5. Rodinia
  6. Reflexion
  7. And I Shall Come to You Like a Stormtrooper in Drag Serving Imperial Realness

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured