Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε το νέο video της Caroline Polachek για το κομμάτι “Smoke”, το οποίο και περιλαμβάνεται στον ήδη επιτυχημένο νέο δίσκο της με τίτλο Desire, I Want to Turn Into You. Σε αυτό, η Polachek εμφανίζεται να ερμηνεύει το κομμάτι μαζί με τη μπάντα της σε ένα κατακόκκινο σκηνικό, γεμάτο καπνό και ομοιώματα ηφαιστείων. Η μπάντα της τραγουδίστριας αποτελείται από τους Maya Laner, Matthew Horton και Russell Holzman.

Τον περασμένο μήνα, η Polachek εμφανίστηκε στην εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, ερμηνεύοντας εκεί το κομμάτι “Welcome to My Island” και παίζοντας μάλιστα ένα σόλο στην κιθάρα. Το Desire, I Want to Turn Into You περιλαμβάνει επίσης τα singles “Billions”, “Blood and Butter” και “Sunset”, τα οποία κυκλοφόρησαν στις αρχές του χρόνου. Στον δίσκο βρίσκουμε επίσης το hit της από το 2021, “Bunny Is a Rider”.

Στις 14 Απριλίου, η Polachek θα ξεκινήσει την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική, μαζί με ονόματα όπως οι Sudan Archives, Alex G, George Clanton, Magdalena Bay, και Ethel Cain. Στη συνέχεια, θα τη δούμε και σε ευρωπαϊκό έδαφος, για εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως τα Primavera Sound, Roskilde και Flow Festival.

Δείτε το visual σε σκηνοθεσία του Matt Copson:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured