Ναταλία Πετρίτη

Jack Antonoff και Charli XCX φαίνεται πως ετοιμάζονται να γράψουν το soundtrack μιας νέας ταινίας της A24. Ο λόγος για το epic pop μελόδραμα του David Lowery, Mother Mary, στο οποίο και θα δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Anne Hathaway μαζί με τη Michaela Coel του I May Destroy You στους ρόλους μιας fictional μουσικού και fashion designer αντίστοιχα.

Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες, η οποία ακροβατεί ανάμεσα στην επαγγελματική, τη ρομαντική και την πλατωνική.

Antonoff και Charli έχουν συμβάλει και στο παρελθόν στη δημιουργία κινηματογραφικών soundtracks, με τον πρώτο να έχει αναλάβει την παραγωγή για αρκετά κομμάτια την τελευταία δεκαετία και με τελευταία του δουλειά το βραβευμένο Minions: The Rise of Gru OST. Η Charli, από την άλλη, συνέβαλε στο original single “Hot Girl”, από το τη slasher κωμωδία Bodies Bodies Bodies, επίσης της A24.

Το Mother Mary θα είναι η τρίτη ταινία του Lowery σε διανομή της A24, μετά το υπερφυσικό δράμα του 2017, A Ghost Story, όπως και το μεσαιωνικό έπος του 2021, The Green Knight. Η παραγωγή του Mother Mary θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη στη Γερμανία.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured