Ναταλία Πετρίτη

Το νέο του EP για την ολοκαίνουρια τηλεοπτική σειρά τρόμου του ίδιου με τίτλο Swarm έδωσε στη δημοσιότητα ο Donald Glover.

Η νέα σειρά της Amazon Prime Video δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Glover μαζί με την Janine Nabers, ενώ σε αυτήν αναμένεται να δούμε το ερμηνευτικό ντεμπούτο της Billie Eilish.

Στη σειρά θα δούμε μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Dre να αποκτά εμμονή με μίας από τις μεγαλύτερες pop stars του κόσμου, η οποία θα βρεθεί επίσης σε ένα σκοτεινό ταξίδι απ’ άκρη σ’ άκρη στις ΗΠΑ, που σχετίζεται με ένα τραύμα που αφορά την αδερφή της, Marissa (Chloe Bailey).

Damson Idris, Byron Bowers, Kiersey Clemons, Paris Jackson, Rickey Thompson, Rory Culkin και πολλοί ακόμη αναμένεται να κάνουν guest εμφανίσεις στην πολυαναμενόμενη σειρά.

Η μουσική του Glover για αυτήν συμπληρώνει ένα full six-track EP, το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Σε αυτό, ο Glover συνεργάζεται με την φανταστική αστέρα της σειράς, Nirine S. Brown, ενώ υπάρχουν ακόμη συμμετοχές των Fam Udeorji, Teo Halm, Jeff Kleinman και πολλών ακόμη.

Ακούστε το Swarm EP πιο κάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured