Μια τεράστια έκπληξη επιφύλασσε για τους εκατομμύρια followers της η Taylor Swift, ανακοινώνοντας χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου μέσω Instagram story πως τα μεσάνυχτα θα έδινε στη δημοσιότητα 4 κομμάτια (ένα εντελώς καινούργιο και 3 επανεκτελέσεις), για να γιορτάσει μαζί με τους θαυμαστές της την επίσημη έναρξη της περιοδείας της Eras Tour.

insta-story-taylor-swift

Και οι τίτλοι αυτών; "Eyes Open (Taylor's Version)", "Safe & Sound (Taylor's Version)" με τη συμμετοχή των Joy William και John Boy Music, "If This Was a Movie (Taylor's Version)" και "All of the Girls You Loved Before".

To "Safe & Sound (Taylor's Version)" είναι μια επανεκτέλεση του γνωστού hit single της από την ταινία Hunger Games (2012).

 

Το κομμάτι "If This Was a Movie" περιλαμβανόταν αρχικά σε μια πολυτελή έκδοση του άλμπουμ τηςSpeak Now  (2010). 

 

 

Το "Eyes Open" είναι ένα κομμάτι που είχε γραφτεί για τοThe Hunger Games, αλλά, σε αντίθεση με το "Safe & Sound" δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην ταινία, παρά μόνο στο soundtrack της.

 

Τέλος, το "All of the Girls You Loved Before" είναι ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι, που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της εποχής του Lover  και κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στην τότε σχέση της με τον  Joe Alwyn.

 

Η πρώτη περιοδεία της Αμερικανίδας superstar μετά από 5 χρόνια, Eras Tour, ξεκινά αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου από την Αριζόνα.

https://www.instagram.com/p/Cp3QUrJuA0w/

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured