Ναταλία Πετρίτη

Λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου τους, SCARING THE HOES, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Danny Brown και JPEGMAFIA. Οι δύο καλλιτέχνες θα κυκλοφορήσουν την πρώτη τους collaborative δουλειά στις 24 Μαρτίου και για να το γιορτάσουν έδωσαν στη δημοσιότητα και το opening track της, το “Lean Beef Patty”.

Στο SCARING THE HOES θα δούμε και μια guest εμφάνιση του ανερχόμενου rapper από το Maryland, του redveil. Brown και JPEGMAFIA tease-αραν για πρώτη φορά τον δίσκο με ένα collaborative track που έδωσαν ως preview στον NTS Radio τον Μάρτιο του 2022. Το κομμάτι παρουσιάστηκε κανονικά έναν μήνα μετά κατά τη διάρκεια συναυλίας του Brown στο Smoker’s Club Fest, ενώ τον Ιανουάριο ο JPEGMAFIA κυκλοφόρησε μερικές behind-the-scenes φωτογραφίες τους να δουλεύουν πάνω στο project. Ο τίτλος του δίσκου ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε επεισόδιο του Danny Brown Show.

Δείτε το artwork και την tracklist του SCARING THE HOES και ακούστε το “Lean Beef Patty”, που περιέχει ένα sped-up sample του early 2000s hit του Diddy, “I Need a Girl (Pt. 2)”. Το video αυτού σκηνοθέτησε ο Anthony Sylvester.

SCARING THE HOES Artwork:

 danny-brown-jpegmafia-new-album-scaring-the-hoes-artwork

SCARING THE HOES Tracklist:

  1. Lean Beef Patty
  2. Steppa Pig
  3. SCARING THE HOES
  4. Garbage Pale Kids
  5. Fentanyl Tester
  6. Burfict!
  7. Shut Yo Bitch Ass Up / Muddy Waters
  8. Orange Juice Jones
  9. Kingdom Hearts Key (feat. redveil)
  10. God Loves You
  11. Run the Jewels
  12. Jack Harlow Combo Meal
  13. HOE (Heaven on Earth)
  14. Where Ya Get Ya Coke From?

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured