Ναταλία Πετρίτη

Το title-track του νέου τους δίσκου, The Girl Is Crying In Her Latte, δημοσιοποίησαν οι Sparks, tease-άροντας ταυτόχρονα ένα video με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett.

Το duo από το Los Angeles – αποτελούμενο από τους αδερφούς Ron και Russell Mael – αναμένεται να κυκλοφορήσει το The Girl Is Crying In Her Latte στις 26 Μαΐου από την Island σε διάφορα formats, συμπεριλαμβανομένων των LP, Clear LP, Picture Disc, CD, αλλά και στις πλατφόρμες streaming.

Μέσα από σχετικό press release, το συγκρότημα δήλωσε: «Γνωρίσαμε την Cate Blanchett στο Παρίσι, στα βραβεία César, τον περασμένο χρόνο, χωρίς να γνωρίζουμε ότι την επόμενη χρονιά μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της εποχής μας (και ένας εξαιρετικός άνθρωπος!) θα συναινούσε τόσο γενναιόδωρα στο να μας χαρίσει τα bootie-shaking skills της για το πρώτο video του νέου μας δίσκου, The Girl Is Crying In Her Latte. Τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα. Θα κοιμηθούμε καλά απόψε γνωρίζοντας ότι θα μπορούμε να λέμε για πάντα ότι συμπρωταγωνιστήσαμε σε μια ταινία με την Cate Blanchett!».

Ακούστε εδώ το κομμάτι, εν αναμονή του video:

Η full tracklisting για το The Girl Is Crying In Her Latte:

  1. ‘The Girl Is Crying In Her Latte’
  2. ‘Veronica Lake’
  3. ‘Nothing Is As Good As They Say It Is’
  4. ‘Escalator’
  5. ‘The Mona Lisa’s Packing, Leaving Late Tonight’
  6. ‘You Were Meant For Me’
  7. ‘Not That Well-Defined’
  8. ‘We Go Dancing’
  9. ‘When You Leave’
  10. ‘Take Me For A Ride’
  11. ‘It’s Sunny Today’
  12. ‘A Love Story’
  13. ‘It Doesn’t Have To Be That Way’
  14. ‘Gee, That Was Fun’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured