Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι για τους Blondie έγραψε ο Johnny Marr, ο οποίος πρόσφατα είχε συνεργαστεί και με τον Noel Gallagher στο νέο του single, “Pretty Boy”. Ο ίδιος βρισκόταν και πίσω από το κομμάτι “My Monster” στον δίσκο Pollinator των rock βετεράνων, που κυκλοφόρησε το 2017

Μιλώντας στο Amazon Music podcast, The Line-Up With Shaun Keaveny, ο Marr δήλωσε: «Έχω γράψει ένα νέο κομμάτι για τον δίσκο που ηχογραφούν τώρα. Δεν ξέρω αν θα μπει στον δίσκο, ποτέ δεν ξέρεις. Όμως φαίνεται να τους αρέσει».

Ο ίδιος συνέχισε συζητώντας για τη συνεργασία του με τους Blondie στο “My Monster” και για το πώς αυτό οδήγησε σε επιπλέον υλικό.

«Είναι ένα νέο επίπεδο έκπληξης για μένα, γιατί είναι οι δικοί μου στίχοι, η φωνή της Debbie στο τραγούδισμά τους και η ίδια να μου ζητά ακόμη ένα κομμάτι, γιατί βλέπετε, το “My Monster” που έγραψα αποκλειστικά για τους Blondie πήγε καλά. Όμως τους πήρε τόσο πολύ να το ηχογραφήσουν, που στο τέλος το έκανα μόνος μου. Ήταν στο B side ενός επτάιντσου single».

«Δεν ήθελα να το βάλω σε κάποιον δίσκο, just in case, όμως ονομάζεται “Spectral Eyes”. Και είναι ξανά ένα κομμάτι που έγραψα αποκλειστικά για τους Blondie».

Νωρίτερα μέσα στο 2022, ο Glen Matlock των Sex Pistols επιβεβαιώθηκε επίσης ότι θα συμμετείχε στον νέο δίσκο των Blondie.

Ο μπασίστας είχε προηγουμένως πάρει τη θέση του Leigh Foxx στην περιοδεία των Blondie τον Απρίλιο του 2022, όταν εκείνος υπέστη έναν τραυματισμό στην πλάτη που τον ανάγκασε να μείνει εκτός. Εκείνος θα συμμετέχει στον νέο δίσκο του συγκροτήματος, όσο ο Foxx αναρρώνει.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured