Ναταλία Πετρίτη

Την επιθυμία της να ερμηνεύσει στο μέλλον την Britney Spears έκανε γνωστή η Millie Bobby Brown, η οποία και εμφανίστηκε πρόσφατα για μια συνέντευξη στο The Drew Barrymore Show.

Η 18χρονη ηθοποιός του Stranger Things συμμετείχε στη δημοφιλή εκπομπή στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας του Netflix στην οποία και πρωταγωνιστεί, Enola Holmes 2.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Barrymore ρώτησε την Brown αν διαθέτει κάποιο “bucket list” ως προς την καριέρα της για την επόμενη δεκαετία. Εκείνη τότε απάντησε: «Θέλω να ερμηνεύσω ένα πραγματικό πρόσωπο και νομίζω αυτή θα ήταν η Britney. Νομίζω ότι η ιστορία της πρωτίστως μου ταιριάζει. Γιατί μεγάλωσα στη δημόσια σφαίρα βλέποντας τα videos της και συνεντεύξεις της από το πώς ήταν όταν ήταν νεότερη».

Η ίδια συνέχισε: «Εννοώ, είναι το ίδιο με εσένα  [Barrymore]. Βλέπω τη δυσκολία της να εκφραστεί με λέξεις [στις συνεντεύξεις της]. Και δεν την γνωρίζω προσωπικά, όμως όταν βλέπω τις φωτογραφίες της, αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της με τον σωστό τρόπο – και μόνο τον δικό της».

Η 13χρονη κηδεμονία της Spears από την πλευρά του πατέρα της τερματίστηκε το Νοέμβριο του 2021, έπειτα από πολύκροτη δικαστική διαμάχη. Ο Jamie Spears είχε αναλάβει τον ρόλο του κηδεμόνα της επιτυχημένης τραγουδίστριας, έπειτα από το δημόσιο mental breakdown που η ίδια υπέστη το 2007.

Τον Ιούλιο του 2021, η Britney δήλωσε ότι επιθυμεί ο πατέρας της να καταδικαστεί για κακοποίηση της ίδιας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι της είχε απαγορεύσει να  κάνει και άλλο παιδί, να παντρευτεί ξανά ή να αφαιρέσει το αντισυλληπτικό σπιράλ που χρησιμοποιούσε.

Η Millie Bobby Brown έχει επίσης εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να ερμηνεύσει την Halsey, στο σχετικό biopic για τη ζωή της τραγουδίστριας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured