Ναταλία Πετρίτη

Με το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Wolf” επιστρέφουν οι Yeah Yeah Yeahs, στο video του οποίου πρωταγωνιστεί η Britt Lower του Severance.

Τα visuals σκηνοθέτησε η Allie Avital, ενώ σε αυτά εμφανίζεται και ο βετεράνος character ηθοποιός, Will Brill.

«Ήταν τεράστια η τύχη μας ως προς τη συνεργασία μας με τις Allie και Brit σε αυτό το video για το “Wolf”», δήλωσε η Karen O σε προσωπικό της statement. «Η Allie κάνει ένα ξόρκι και αφήνει πίσω της τον όμορφο αυτό κόσμο – πάντα με δόντια που δαγκώνουν, και ο Britt ενσαρκώνει όλες τις αντιθέσεις στις θεματικές του “Wolf”, γοητευμένος από την ερμηνεία της που θυμίζει τόσο τον παράδεισο, όσο και την κόλαση. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν η Allie έδωσε στην Brit το lead για το video, οι YYYs είμαστε σοβαροί nerds όσον αφορά στο Severance, τι τύχη να συναντηθούμε».

Το “Wolf” περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο των Yeah Yeah Yeah, Cool It Down, ο οποίος και παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από μια performance του “Burning” στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Η Lower, πρωταγωνιστεί και φέτος στο Severance, που η Apple TV+ ανανέωσε για ακόμη μια σεζόν νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε το “Wolf”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured